Hoidot

EXUVIANCE-KASVOHOIDOT


Exuviance -kasvohoidot sopivat kaikille ihotyypeille. Exuviance on tutkitusti tehokas mutta hellävarainen myös atoopikoille, rosacea-iholle, epäpuhtaalle, rasvaiselle ja pigmentoituneelle iholle. Hoidot tehoavat ja ennaltaehkäisevät ryppyjä ja juonteita.

 

Kaikki Exuviance -kasvohoidot kosteuttavat, uudistavat ja kirkastavat ihoa ja ne sopivat niin naisille kuin miehillekin.

Ditelle-laitehoidot kasvoille

Kotimaiset Ditelle-laitteet huomioivat erityisesti hoitojen turvallisuuden ja tehokkuuden.

Laitteiden hoito-ohjelmat täyttävät lääketieteellisille laitteille asetetut vaatimukset ja niiden lähtöarvot vastaavat tarkasti ilmoitettuja.

 

Näin voidaan olla varmoja hoidon hyvästä laadusta ja hoitotuloksesta. Ditelle-hoitomuotoja voi käyttää erikseen tai niitä voi yhdistellä asiakkaan tarpeen mukaan.

 

Kaikkiin Ditelle -laitehoitoihin voidaan asiakkaan toiveesta yhdistää manuaalinen kasvohoito. Laitehoitoja voidaan tehdä muiden hoitojen yhteydessä. Esimerkiksi kestovärjäyksen kanssa on vaivatonta hoidattaa myös silmänympärysiho. Ditelle-laitteilla voi tehdä monia erilaisia hoitokokonaisuuksia. Jokaiselle asiakkaalle voidaan räätälöidä juuri hänelle sopiva hoito ja hoitomuoto.

 

Huomioi, että virta- ja ultraäänihoitoja ei tehdä raskaana oleville eikä henkilöille, joilla on sydämentahdistin.

 

Ditelle UPI ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus on nykyaikainen tapa tehdä ihonpuhdistus ilman kivuliasta puristelua.

 

DITELLE UPI irrottaa iholta kuolleen sarveissolun eli kuorii ihon ilman mekaanista kuorinta-ainetta tai ärsytystä. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet kivuttomammin.

 

Ditelle Diamond

Timanttihionta on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito, jonka avulla iholta kuoritaan kuollut pintasolukko pois. Hoito puhdistaa ihoa, tekee siitä sileämmän ja mahdollistaa hoitoaineiden paremman tehon. Hoidon jälkeen ei ole toipumisaikaa ja mahdollinen lievä punoitus laskee muutamassa tunnissa.

Ihoa käsitellään pienellä hoitopäällä, joka alipaineen avulla nostaa ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Koska alipaine on säädettävä, voidaan laitteella tehdä hellävaraisiakin kuorintoja, jotka soveltuvat myös herkemmälle iholle. Laitteella voidaan hoitaa myös vartalon ihoa.

 

Ditelle Radiofrekvenssi

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia, lisäten kollageenin muodostusta ihossa. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena tasaisempi, kiinteämpi ja kauniimpi iho.

 

RF-hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla mutta jo yhdellä hoitokerralla saadaan hyvää tulosta. Hoito soveltuu myös vartalolle (esim. allit, raskausarvet ja selluliitti).

 

Ditelle 900

Kasvojen lifting -hoito eli kasvolihasjumppa

Lihasstimulaatiovirrat aktivoivat kasvolihaksia. Virralla voidaan saada aikaan selvästi havaittava lihassupistus. ”Kasvolihasjumppa” vastaa normaalia lihasharjoittelua ja on tehokas kasvojen kiinteytyshoito. Sitä käytetään myös kasvojen lihasten vahvistamiseen sekä verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen.

 

Stimulaatiovirtahoito voidaan tehdä joko koko kasvoille tai kasvojen osa-alueille: yläluomen kohottamiseen (otsalihas), poskiin, leukapieliin ja kaksoisleukaan. Hoidossa kudoksiin kohdistetaan stimulaatio erikoiselektrodeilla. Kuhunkin lihakseen kohdistetaan useita supistuksia, että muuten vaikeasti hoidettavat kasvolihakset aktivoituvat tulosten kannalta riittävästi ja riittävän monta kertaa.

 

Stimulaatiohoitoja voi tehdä yksin tai muiden kasvohoitojen yhteydessä.

Hoitoja suositellaan sarjahoitoina. Hoitokertojen määrä riippuu hoitokohteen ongelmasta. Yleensä suositellaan noin 5-10 kerran hoitosarjaa ja sen jälkeen ylläpitohoitoja kerran kuukaudessa.

Neulaton mesoterapia


Neulaton mesoterapia on ultran ja elektroporaation yhdistelmä, jonka avulla imeytetään ihoon tehosteaineita ilman neuloja.

Hoito on erittäin hellävarainen, mutta tehokas. Suositellaan aikuisemmalle iholle.

 

Elektroporaatio on Kemian Nobelilla 2003 palkittu esteettinen hoitomenetelmä, joka mahdollistaa aktiiviaineiden imeyttämisen ihoon erityisen magneettisen aallon avulla. Elektroporaation avulla voi tehdä mesoterapiaa ilman neulanpistoksia.
Elektroporaation avulla saamme soluväleihin aikaan hetkellisiä kanavia, joiden kautta pystymme imeyttämään ihoosi niitä vaikuttavia aineita, joita ihosi tarvitsee.

Ultraäänihoito (saanut vaikutuksensa ansiosta lempinimen ”Babyface-hoito”)


Ultralla pystytään vaikuttamaan solukalvojen läpäisevyyteen, jolloin aktiiviaineiden imeytyminen tehostuu. Iho kirkastuu,aineenvaihdunta vilkastuu ja kollageenisäikeet vahvistuvat.
Kolmitaajuinen ultraääni vaikuttaa alimpaan ihokerrokseen asti aktivoiden solujen toimintaa :

 • vilkastuttaa aineenvaihduntaa
 • kirkastaa ja napakoittaa ihoa
 • rauhoittaa herkkää couperosaihoa
 • hajottaa ja vaalentaa pigmenttimuodostumia

Veitsetön kasvojenkohotus

Veitsettömällä kasvojen kohotuksella tarkoitetaan hoitoja ilman leikkauksia tai kirurgiaa. Hoidot perustuvat ihon laadun parantamiseen, kasvojen ilmeen kirkastamiseen stimulaatiovirran avulla ja juonteiden tasoittamiseen yhdistelmähoidon avulla. Ihon laatua ja ikääntymisen merkkejä kasvoissa on mahdollista parantaa Ditelle sarjahoidon avulla.

Silmänympäryshoidot ja huulirypyt sekä Kaulan ja dekolteen hoito

HV- virta on hellävaraista, miellyttävän tuntuista, tavallista mikrovirtaa tehokkaampaa virtaa. Tämä virtamuoto sopii hoitamaan kasvojen herkkiä alueita (mm. kaula, huultenympärykset). HV-virran avulla saadaan poistettua tehokkaasti turvotusta silmänympärysiholta.  Sitä käytetään myös silmänympärysihon juonteisiin ja muihin yksittäisiin juonteisiin (mm. nasolabiale-poimu, ”sibeliusrypyt”). Hoito voidaan tehdä omana hoitonaan tietyille alueille tai yhdistää muihin hoitoihin.

LYMFA


Lymfahieronta on kevyttä, käsin tehtävää pumppaavaa hierontaa, joka poistaa nesteitä ja turvotusta tehokkaasti. Lymfalla vaikutetaan kehon aineenvaihduntaan.

 

Lymfaterapia tehostaa imunestevirtausta ja vaikuttaa kehoon puhdistavasti. Hoito lievittää lihasjännitystä ja kipua sekä rentouttaa koko kehoa. Kevyt käsin tehtävä painallushieronta poistaa ihosta ja kudoksesta kuona-aineita ja turvotusta sekä aktivoi solujen hapen ja ravinteiden saantia.

 

Lymfahoito vaikuttaa imunestekierron lisäksi verenkiertoon, elimistön puolustusjärjestelmään, sileään lihaksistoon sekä autonomiseen hermostoon (suoliston toiminta, ruuansulatus, rentoutuminen).

 

Lymfahoitoa käytetään myös arpien hoitoon, raskausarpien ennalta ehkäisyyn, turvotusten poistoon myös raskausaikana, aknen, rosacean (ruusufinni) ja couperosan hoitoon, unettomuuteen, stressiin, lihassärkyihin ja migreeniin. Lymfalla voidaan myös nopeuttaa solujen uusiutumista, parantaa kudoksen elastisuutta ja ylläpitää ihon kimmoisuutta.

YUMI™ Lashes


Yumi YUMI™ Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä.

 

YUMI™ Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

 

YUMI™ Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

 

YUMI™ Lashes – niin luonnollista, ei mitään feikkiä!

SOKEROINTI


Ihokarvojen poistossa käytettävä sokeri on 100 %:n luonnontuote, (sokeri, vesi ja sitruunamehu) eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita eikä sitä ole testattu eläinkokeilla. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja sillä voidaan poistaa karvoja kaikilta ihoalueilta. Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollutta ihosolukkoa. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho.

RESTYLANE-JUONTEIDEN TÄYTÖT

SEURAAVA RESTYLANE-PÄIVÄ 23.4 ja 4.6.2019

Ajanvaraukset 040 411 4776

Restylane on ihoon ruiskutettava hyaluronihappoa sisVÄT 2ältävä geeli. Nuoren ihossa on paljon hyaluronihappoa. Vanhetessamme ihon hyaluronihapon määrä vähitellen vähenee ja sen toiminta muuttuu, mikä johtaa luonteenomaisiin ikääntymisen merkkeihin. Restylane-geelit lisäävät ihosi hyaluronihapon määrää ja näin lisäävät suoraan ihon tilavuutta, tasoittavat ikääntymisen merkkejä tai kohentavat omia piirteitäsi. Toimenpide on nopea ja kestää yleensä alle 60 minuuttia. Restylanesta löytyy kuusi eri vaihtoehtoa riippuen juonteen syvyydestä. Tulokset näkyvät välittömästi.

Hoito soveltuu mm.

 • Ihon juonteiden hoitoon
 • Ryppyjen ja arpien tasoittamiseen
 • Huulten muotoiluun
 • Ihon syväkosteutukseen
 • Kaulan ihon hoitoon
 • Decollete-ihon hoitoon

Me Timessa Restylane-käsittelyt tekee sairaanhoitoja–kosmetologi Erja Lätti-Vehkaluoto

Soita ja varaa aika

Ajanvaraukset 040 411 4776

KESTOPIGMENTOINTI

SEURAAVAT KESTOPIGMENTOINTIPÄIVÄT:

Torstaina 2.5. ja maanantaina 13.5.

Kestopigmentointi on kulmien, huulien sekä silmien pysyvää korostamista. Ihon alle viedään steriilillä kertakäyttöneulalla väripigmenttiä. Kestopigmentoinnissa ei käytetä koskaan tatuointiväriä.

 

Kestopigmentoinnin tekemiseen varataan aikaa noin kaksi tuntia. Ennen toimenpidettä pigmentoinnin malli ja väri suunnitellaan huolellisesti asiakkaan kanssa. Käsittelyssä käytetään aina voidemaisia pintapuudutusaineita.

 

Jälkipigmentointi tehdään aikaisintaan kuuden viikon kuluttua. Pigmentoinnin tulos näyttää 4-5 päivän ajan tummemmalta, jonka jälkeen ylimääräinen väri irtoaa, ns. kuoriutuu pois. Pigmentoinnin jälkeen voi esiintyä hieman turvotusta, punoitusta ja kirvelyä. Alue voi myös olla hieman arka. Jälkihoitovoiteena Bepanthen toimii parhaiten. Tulehdusvaaran ehkäisemiseksi auringonottoa, saunomista, uimista uimahallissa sekä hyvin hikistä liikuntaa tulee välttää 3-4 päivän ajan. Mitään meikkiaineita ei myöskään suositella alueelle 3 päivään.

 

Kestopigmentointi on turvallista ja lähes kivutonta ammattitaitoisen pigmentoijan tekemänä. Me Timessa kestopigmentoinnit tekee Heidi Vainio.

Miksi kestopigmentointi?

 • Kulmat ovat aina huolitellun näköiset
 • Meikkiallergia estää meikin käytön
 • Huono näkö, meikkaus vaikeaa
 • Tärisevät kädet, huono tarkkuus
 • Ei osaa/jaksa/ehdi meikata
 • Rasvoittuva iho, meikkiväri ei pysy iholla
 • Harrastus, jossa meikki ei pysy
 • Helpottaa elämää ja nopeuttaa meikkausta

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.